Решение нелинейного сингулярного интегрального уравнения с квадратичной нелинейностью - Гунько, О.В. (Український математичний журнал, 2004)
Методами теорії крайових задач аналітичних функцій для одного рівняння доведено теорему існування розв'язків та одержано запальний вигляд, розв'язку.