Про існування періодичних розв'язків системи двох диференціальних рівнянь з імпульсною дією - Мороз, М.В. (Український математичний журнал, 2002)
Досліджено існування періодичних розв'язків системи двох лінійних диференціальних рівнянь з імпульсною дією на площині у випадку, коли особливою точкою даної системи є стійкий вузол або стійкий фокус.