Асимптотическое поведение решений нелинейных разностных уравнений с непрерывным аргументом - Пелюх, Г.П. (Український математичний журнал, 2002)
Одержано умови існування і єдиності неперервних, асимптотично періодичних розв'язків нелінійних різницевих рівнянь з неперервним аргументом.