Об одном случае существования однородных решений - Дороговцев, А.Я. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено необхідні та достатні умови існування однорідного розв'язку для одного класу рівнянь з частинними похідними у банаховому просторі з однорідним випадковим збуренням.