Теорема Cтрука - Варадана для потоков, порожденных стохастическими дифференциальными уравнениями с взаимодействием - Пилипенко, А.Ю. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено теорему, mo характеризує носій потока, породженого системою стохастичних диференціальних рівнянь із взаємодією.