До питання про стійкість інтегральних множин систем імпульсних диференціальних рівнянь - Перестюк, М.О.; Чернікова, О.С. (Український математичний журнал, 2002)
Вводиться понятгя стійкості інтегральної множини імпульсної диференціальної системи загального вигляду (з нефіксованими моментами часу імпульсного збурення). Встановлюються досташі умови стійкості інтегральної множини.