Стійкість динамічної системи з напівмарковськими перемиканнями за умов стійкості усередненої системи - Королюк, В.С.; Чабанюк, Я.М. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлено додаткові умови стійкості на швидкість динамічної системи з напівмарковськими перемиканнями та функцію Ляпунова для усередненої системи.