Склейка квазисимметрических вложений в задаче о квазиконформном продолжении - Асеев, В.В.; Сычев, А.В.; Тетенов, А.В. (Український математичний журнал, 2004)
Донедено загальну теорему про склеювання кназісиметричних вкладень, за допомогою якої розв'язується задача про квазікопформпе продовження з одпопараме'іричпої сім'ї квазікоиформиих трикутників певного вигляду, що не мають загальної оцінки квазікоиформпої опуклості.