Сингулярные локально-скалярные представления колчанов в гильбертовых пространствах и разделяющие функции - Редчук, И.К.; Ройтер, А.В. (Український математичний журнал, 2004)
Розглядагаться локально-скалярні зображення розширених графів Дипкіна у гільбертових просторах. Встаповлено зв'язок цих зображень iз функцією ρ( n ) = 1 + ( n − 1 ) / ( n + 1 ) та побудовано сім'ю відокремлюючих числових функцій, які узагальнюють функцию ρ та відіграють аналогічну роль для більш широкого класу графів.