Наближення операторами Фур'є Ψ¯-інтегралів функцій, заданих на дійсній осі - Соколенко, І.В.; Степанець, О.І. (Український математичний журнал, 2004)
Знайдено асимптотичні формули для точних рерхиіх меж відхилень операторів Фур'є на класах локально сумовиих на всій дійсній осі функцій, що задаються Ψ¯-інтегралами. На таких класах одержано також асимптотичні рівності для верхніх меж функціоналів, що характеризують одночасне наближення кількох функцій.