Задачі трансмісії з неоднорідними головними умовами спряження та високоточні чисельні алгоритми їх дискретизації - Сергієнко, І.В.; Дейнека, В.С. (Український математичний журнал, 2002)
Побудовано нові задачі трансмісії та високоточні обчислювальні алгори тми їх дискретизації.