Багатоточкова задача для неізотропних рівнянь із частинними похідними зі сталими коефіцієнтами - Пташник, Б.Й.; Симотюк, М.М. (Український математичний журнал, 2003)
Досліджено коректність задачі з багатоточковими умовами за виділеною змінною t та умовами періодичності за координатами x₁,...,xp для неізотропного (стосовно диференціювання по t та x₁,...,xp) рівняння з частинними похідними зі сталими комплексними коефіцієнтами. Встановлено умови існування та єдиності розв'язку розглядуваної задачі. Доведено метричні теореми про оцінки знизу малих знаменників, що виникають при побудові розв'язку задачі.