Группы с гиперциклическими собственными фактор-группами - Курдаченко, Л.А.; Соулес, П. (Український математичний журнал, 2003)
Продовжується вивчення (розв'язних) груп, всі власні фактор-групи яких є гіперциклічними. Монолітичний випадок вивчено повністю. Але немонолітичний випадок потребує накладання деяких додаткових умов. Вивчаються групи, всі власні фактор-групи яких мають надрозв'язні класи спряжених елементів.