О конечных A-группах, в которых дополняемы неметациклические подгруппы - Барышовец, П.П. (Український математичний журнал, 1995)
Вивчаються групи Gt які задовольняють такі умови: 1) G — скінченна розв'язна група з абелевими сйловськими підгрупами і неабелевим комутантом; 2) всі неметациклічні підгрупи G доповнювані. Наведено опис будови таких груп з неметациклічним другим комутантом.