Розподіл перестрибкових функціоналів напівнеперервного однорідного процесу з незалежними приростами - Гусак, Д.В. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлюються співвідношення для розподілу функціоналів, пов'язаних з перестрибком процесу ξ(t) з неперервно розподіленими стрибками довільного знака через фіксований рівень x>0 (в тому числі нульовий x=0 і нескінченно віддалений x→∞ рівень) і уточняються на випадок, коли розподіли максимуму та мінімуму ξ(t) можуть мати атом у нулі. Розподіли абсолютних екстремумів напівнеперервних процесів визначаються в термінах цих атомарних імовірностей та кумулянт відповідних монотонних процесів.