Многочленна асимптотика цілих функцій скінченного порядку - Борова, О.І.; Заболоцький, М.В. (Український математичний журнал, 2003)
Отримано нові асимптотичні формули для цілих функцій скінченного порядку з нулями на промені за умови регулярного зростання лічильної функції їх нулів. Ці формули уточнюють відомі результати Ж. Валірона.