Марковские игры с несколькими эргодическими классами - Ибрагимов, А.А. (Український математичний журнал, 2003)
Розглянуто марковські ігри загального вигляду, які характеризуються тим, що при будь-яких стаціонарних стратегіях гравців множина станів гри розбивається на декілька ергодичних множин і незворотну множину, що можуть змінюватися в залежності від стратегії гравців. За критерій вибрано середній виграш першого гравця за одиницю часу. Доведено, що загальна марковська гра із скінченною множиною станів і розв'язків обох гравців має значення, а обидва гравці мають ε-оптимальні стаціонарні стратегії. Справедливість цього твердження продемонстровано на прикладі Блекуелла — „великий матч".