Интегральные полиномы типа Ньютона с континуальными узлами - Макаров, В.Л.; Хлобыстов, В.В.; Кашпур, Е.Ф.; Михальчук, Б.Р. (Український математичний журнал, 2003)
Побудовано інтерполяційний поліном інтегрального вигляду типу Ньютона з континуальною множиною вузлів. Цей іптерполянт єдиний та зберігає операторний поліном відповідного степеня.