Сходимость собственных чисел и собственных функций нелинейных задач Дирихле в областях с мелкозернистой границей - Скрыпник, И.В.; Намлеева, Ю.В. (Український математичний журнал, 2003)
Вивчається поведінка власних значень та власних функцій задачі Діріхле для нелінійних еліптичних рівнянь другого порядку в областях з дрібнозернистою межею.