Про правильну зміну основних характеристик цілої функції - Філевич, П.В.; Шеремета, М.М. (Український математичний журнал, 2003)
Встановлено необхідну і достатню умову на коефіцієнти a n цілої функції f(z)=∑n=0, ∞ anzⁿ для того, щоб її центральний індекс і логарифми максимуму модуля та максимального члена були правильно змінними функціями. Побудовано цілу функцію, логарифм максимуму модуля якої — правильно змінна функція, а характеристична функція Неванлінни не є правильно змінною функцією. Remove selected