Вывод моментных уравнений для решений системы нелинейных разностных уравнений, зависящей от полумарковского процесса - Валеев, К.Г.; Джалладова, И.А. (Український математичний журнал, 2003)
Наведено метод виведення моментних рівнянь для розв'язків системи різницевих нелінійних рівнянь, що залежить від кінцевозначного напівмарковського процесу. Для систем лінійних рівнянь виконано порівняння з відомими результатами.