Кратные суммы Фурье на множествах ψ¯-дифференцируемых функций (небольшая гладкость) - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2003)
Вивчається поведінка відхилень прямокутниx частинних сум Фур'є на множинах ψ¯-диференційовних функцій багатьох змінних.