Об одной последовательности полиномов и радиусе сходимости ее суммы Пуассона - Абеля - Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 2003)
Для деякої послідовності поліномів, що виникла при побудові чисельно-аналітичного методу знаходження періодичних розв'язків нелінійних диференціальних рівнянь, знайдено явний вираз суми Пуассона — Абеля і точне рівняння для визначення радіуса збіжності цієї суми.