Анализ точности интерполирования целых операторов в гильбертовом пространстве при возмущенных узловых значениях - Хлобыстов, В.В.; Кашпур, Е.Ф. (Український математичний журнал, 2003)
У гільбертовому просторі з гауссовою мірою одержано оцінку точності інтерполяції цілого оператора у випадку збурених його значень у вузлах та знайдено значення степеня інтерполяційного полінома, перевищення якого не покращує оцінку точності інтерполювання.