Побудова асимптотичних розв'язків лінійних систем диференціальних рівнянь з двома малими параметрами - Яковець, В.П.; Стрельніков, М.А. (Український математичний журнал, 2003)
Розглянуто лінійну однорідну систему диференціальних рівнянь з двома малими параметрами, у якій залежність від одного параметра є регулярною, а від другого — сингулярною. За допомогою методів теорії збурень лінійних операторів та просторового аналогу діаграм Ньютона досліджено асимптотику загального розв'язку такої системи у випадку, коли її головна матриця має кратне власне значення, якому відповідає кратний елементарний дільник.