Про біциклічну T-факторизовність у класі T[14, 6] - Петренюк, А.Я. (Український математичний журнал, 2003)
Повністю розв'язано задачу про існування T-факторизацій у класі дерев порядку 14 з найвищим степенем вершини 6.