Друзки “Холодного дому” Ч. Діккенса в новелістиці В. Тревора - Кабкова, О. (Слово і Час, 2018)
У статті розглянуто новели В.Тревора як такі, що віддзеркалюють тематичні, характеристичні, стильові моделі роману Ч. Діккенса “Холодний дім”.