Глобальный аттрактор эволюционного включения с импульсным воздействием в фиксированные моменты времени - Капустян, А.В.; Перестюк, Н.А. (Український математичний журнал, 2003)
Розглядається автономне еволюційне включення з імпульсними збуреннями у фіксовані моменти часу. За умов глобальної розв'язності доведено існування у фазовому просторі мінімальної компактної множини, що притягує всі траєкторії.