Найкращі n-членні наближення Λ-методами у просторах Spϕ - Степанець, О.І.; Шидліч, А.Л. (Український математичний журнал, 2003)
Знайдено точні значення верхніх меж n-членних наближень Λ-методами q-еліпсоїдів у просторах Spϕ в метриках просторів Spϕ.