Про задачу Коші для вироджених різницевих рівнянь m-го порядку в банаховому просторі - Теплінський, Ю.В.; Семенишина, І.В. (Український математичний журнал, 2003)
Знайдено достатні умови, розв'язності задачі Коші для вироджених різницевих рівнянь m-го порядку в банаховому просторі.