Восстановление функции по информации о ее значениях в узлах треугольной сетки, основанное на пополнении данных - Лигун, А.А.; Шумейко, А.А. (Український математичний журнал, 2002)
Розглянуто один метод бінарного поповнення двовимірних даних — за інформацією про поверхню за трикутною решіткою будується неперервна полігональна поверхня за більш густою (ніж задана) решіткою. Отримано величину похибки, норму методу, вивчено його властивості.