Найкращі M-членні тригонометричні наближення класів функцій багатьох змінних BΩp,θ - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2002)
Одержано точні порядкові оцінки найкращих M -членних тригонометричних наближень класів BΩp,θ функцій багатьох змінних в просторі Lq,1<p<q<∞,q>2.