Стохастична стійкість процесів, визначених диференціальними рівняннями Пуассона із запізненням - Свіщук, А.В.; Свіщук, М.Я. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено теорему існування та встановлено стохастичну стійкість для процесів, визначених стохастичними диференціальними рівняннями Пуассона із запізненням.