Про звідність систем лінійних диференціальних рівнянь з квазіперіодичними кососпряженими матрицями - Ткаченко, В.І. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено, що існує відкрита множина незвідних систем у просторі лінійних диференціальних рівнянь з квазіперіодичними кососпряженими матрицями та фіксованим частотним модулем.