O построении неотрицательного решения одного класса нелинейных интегральных уравнений типа Урысона на полуоси - Хачатрян, А.Х.; Хачатрян, Х.А. (Український математичний журнал, 2011)
Дослiджено один клас нелiнiйних iнтегральних рiвнянь Урисона з некомпактним оператором. Припускається, що лiнiйний iнтегральний оператор типу Вiнера – Хопфа – Ханкеля є локальним мiнорантом для початкового оператора Урисона. Доведено альтернативну теорему про iснування додатних розв’язкiв та дослiджено асимптотичну поведiнку отриманих розв’язкiв на нескiнченностi.