Morse functions on cobordisms - Sharko, V.V. (Український математичний журнал, 2011)
Вивчаються гомотопiчнi iнварiанти схрещених i гiльбертових комплексiв. Цi iнварiанти використовуютьcя для пiдрахунку точних значень чисел Морса гладких кобордизмiв.