До 75-річчя Євгена Миколайовича Палиги (Вісник економічної науки України, 2019)
15 серпня 2019 року виповнюється 75 років Пализі Євгену Миколайовичу — академіку Академії економічних наук України, члену-кореспонденту Академії підприємництва та менеджменту України, доктору економічних наук, професору, завідувачу кафедри підприємництва та маркетингу Української академії друкарства.