Об одном подходе к проектированию алгебраических типов данных - Песчаненко, В.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Робота присвячена методам вирішення проблем які виникли при проектуванні алгебраїчних типів даних шкільної системи комп’ютерної алгебри Терм. Описана ієрархія алгебраїчних типів даних цієї системи, розглянуті основні методи проектуванні та реалізації алгебраїчних обчислень, які ґрунтуються на використанні технологій символьних перетворень.