Перспективне лісонасінне господарство дуба на Буковині - Білоус, В.І. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Описано Чернівецьке обласне лісонасінне господарство, що створене автором разом із лісогосподарськими підприємствами у 1984 – 2005 рр. У цьому господарстві вперше використані плюсові дерева – природні гібриди дуба звичайного та скельного. Пропонується на базі цього господарства створити науково-дослідний центр із селекції дуба.