Система G|Gk|1 с групповым обслуживанием требований - Ежов, И.И.; Каданков, В.Ф. (Український математичний журнал, 2002)
Для системи обслуговування G|Gk|1 з груповим обслуговуванням вимог наведено розподіли таких характеристик: довжини періоду зайнятості, довжини черги в перехідному і стаціонарному режимах функціонування системи обслуговування, сумарного часу простою системи обслуговування, вихідного потоку обслугованих вимог та інших.