Об инвариантных горах стохастических систем Ито - Самойленко, А.А.; Станжицкий, А.Н. (Український математичний журнал, 2002)
З допомогою функції Гріна - Самойленка одержано умови існування інваріантних множин стохастичних систем Іто, що є розширеннями динамічних систем на торі.