Міжнародна наукова конференція "Нові підходи до розв'язування диференціальних рівнянь" - Самойленко, А.М.; Пташник, Б.Й. (Український математичний журнал, 2002)
З 1 по 5 жовтня 2001 p. у м. Дрогобичі Львівської області на базі Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка проходила шоста конференція „Нові підходи до розв'язування диференціальних рівнянь". Проводили конференцію: Інститут математики HAH України, Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я. С. Підсгригача HAH України, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Львівський національний університет ім. Івана Франка, Дрогобицький державний педагогічний університет ім. Івана Франка