Структурные свойства функций, заданных на сфере, на основе Φ-сильной аппроксимации - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2006)
Встановлюються структурні властивості функцій, заданих на сфері, на основі сильної апроксимації рядів Фур'є - Лапласа.