Олександр Іванович Степанець (до 60-річчя від дня народження) - Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Луковський, І.О.; Макаров, В.Л.; Моторний, В.П.; Коновалов, В.М.; Шевчук, І.О.; Задерей, П.В.; Романюк, А.С.; Романюк, В.С.; Рукасов, В.І.; Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2002)
24 травня 2002 року виповнилось 60 років Олександру Івановичу Степанцю — видатному українському математику, спеціалісту в області теорії функцій, члену-кореспонденту HAH України. Його фундаментальні дослідження з теорії наближення функцій однієї та багатьох дійсних змінних, теорії наближення функцій комплексної змінної, теорії підсумовування рядів Фур'є внесли вагомий вклад у розвиток математичного аналізу.