Наближення сумами Фур'є класів згорток: нові результати - Степанець, О.І. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено огляд нових результатів, пов'язаних з дослідженням швидкості збіжності рядів Фур'є на класах функцій, що задаються згортками, ядра яких мають монотонні коефіцієнти Фур'є.