Неравенства типа Колмогорова для периодических функции с ограниченной вариацией первой производной - Бабенко, В.Ф.; Кофанов, В.А.; Пигучов, С.А. (Український математичний журнал, 2002)
Одержано нову непокращувану нерівність типу Колмогорова для дифереиційовних 2π-періодичyих функцій х, що мають обмежену варіацію похідної x'.