Критерий полиномиальной плотности и общий вид линейного непрерывного функционала на пространстве C⁰w - Бакан, А.Г. (Український математичний журнал, 2002)
Для довільної функції w:R→[0,1] знайдено загальний вигляд лінійного неперервного функціонала на просторі C⁰w. Встановлений Г. Гамбургером у 1921 р. критерій щільності многочленів у просторі L₂(R,dμ) поширено на простори C⁰w.