О сходимости в пространстве L₁ рядов Фурье - Задерей, П.В.; Смаль, Б.А. (Український математичний журнал, 2002)
Одержано необхідні та достатні умови збіжності в середньому тригонометричних рядів, коефіцієнти яких задовольняють умови Боаса -Теляковського.