Приближение классов Соболева их сечениями конечной размерности - Коновалов, В.Н. (Український математичний журнал, 2002)
Для класів Соболева періодичних функцій однієї змінної з обмеженнями в L₂, на старші похідні вказуються точні порядки у просторах Lq відносних поперечників, які характеризують найкраще наближення фіксованої множини його перерізами заданої розмірності.