Приближение классов Bʳp,θ линейными методами и наилучшие приближения - Романюк, А.С. (Український математичний журнал, 2002)
Досліджуються питання, пов'язані з наближеннями лінійними методами, а також найкращими наближеннями класів Bʳp,θ,1 ≤ p ≤ ∞ просторі L∞.